МНОГО НАЦИОНАЛЬНАЯ ОЗВУЧКА ПЕНСИ ИЗ МУЛЬТФИЛЬМА ЗАМОРОЖЕННАЯ FROZEN — Let It Go Multilanguage Clip in Studio ИНТЕРЕСНО…

ЗДАРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРОВА;)
ВЗЯЛ ИЗ ПОЛЕЙ ИНТЕРНЕТОВ И ПРОЛИЛ ДОЖДЁМ В НЕБО И ДАЛЕЕ ААААООООООООУМ СОТВОРЯЯ ТАЙНЫ ЗАПРЕДЕЛЬЯ:)
МНОГО НАЦИОНАЛЬНАЯ ОЗВУЧКА ПЕНСИ ИЗ МУЛЬТФИЛЬМА ЗАМОРОЖЕННАЯ FROZEN — Let It Go Multilanguage Clip in Studio ИНТЕРЕСНО…

Опубликовано 08 апр. 2014 г.
In deze clip hoe het liedje ‘Let It Go’ in maar liefst 25 verschillende talen wordt gezongen door de zangeressen in de studios!
Bezoek de website:
http://www.disney.nl/frozen
Volg ons via Facebook en Twitter:
http://www.facebook.com/waltdisneyned…
http://www.twitter.com/waltdisneynl

Walt Disney Animation Studios presenteert «Frozen,» van de makers van «Rapunzel» en «Wreck-it-Ralph», een waanzinnig ijzig avontuur op 11 december 2013 in de bioscoop

Frozen speelt zich af in een vervloekt koninkrijk dat omhult is door een strenge en eeuwige winter. Om een einde te maken aan de ijskoude betovering besluit Anna, een dromerige en onbevreesde optimist, samen te werken met Kristoff, een stoere bergbewoner. Samen maken zij een spannende reis om Anna’s zus, de ijskoude sneeuwkoningin Elsa, te vinden en om zo de ijzige vloek over het koninkrijk te kunnen opheffen. Tijdens hun avontuur krijgen ze gezelschap van een komische sneeuwpop genaamd Olaf en samen moeten ze ijskoude extreme temperaturen zien te overleven en vreemde wezens, trollen en andere magie trotseren. Magische verrassingen staan op ze te wachten als ze de koude strijd aangaan in een race tegen de klok, om zo het koninkrijk te redden van ondergang.

Stap mee in de ijskoude wereld van Frozen en zie hoe Anna haar uiterste best doet om het hart van haar zus te laten smelten. Frozen is geproduceerd door de makers van ‘Rapunzel en ‘Wreck-it Ralph’ en is vanaf 11 december 2013 in 3D te zien in de Nederlandse bioscopen.
;)

ИНТЕРЕСНЫЕ СТАТЬИ САЙТА EZOLIFE.INFO